Tappen®: huur een fiets en betaal per minuut

Je hebt voor een korte periode een vervoersmiddel nodig, tappen® bij het huren van een fiets is dan handig. Huur een fiets op jouw moment en betaal alleen voor de tijd dat je daadwerkelijk het transportmiddel gebruikt. Dit zijn scenario’s waarbij het handig is om een fiets via onze Tapperuse app te huren:

Even iets ophalen of wegbrengen

Je wilt even iets ophalen of wegbrengen op een plek die je niet kent. Stel, je hebt een computer gekocht via Marktplaats die je moet ophalen vanaf het station en weer terug. Door je huurfiets te tappen® betaal je alleen voor dat ene ritje naar die (onbekende) plek.

Voor een korte periode fiets huren

Voor een werkafspraak ben je in een stad. De meeting verloopt soepel en je bent een uur eerder vrij. Een goed moment om de stad te verkennen! Fiets ontspannen door een park of over de grachten  en betaal naderhand met de Tapperuse app voor de tijd dat je op de trappers hebt doorgebracht.

Makkelijk van A naar B

Voordat je morgenvroeg met de trein naar een nieuwe klant gaat, kijk je nog even waar je naartoe moet. Je komt erachter dat de afspraak op een plek is die moeilijk met het openbaar vervoer te bereiken is. Je gaat makkelijk van A naar B met een huurfiets en door te tappen® met onze app betaal je alleen voor de tijd dat je de fiets nodig hebt.

Benieuwd geworden naar onze verhuurlocaties met goede kwaliteit fietsen? Ze zitten allemaal op een handige plek. Check dan eens Yellowbike, binnenkort ook  te huur via MacBike.

Toch de hele dag doortrappen?

Mocht de huurfiets zo goed bevallen dat je de hele dag rondjes wilt fietsen, dan is het goed om te weten dat je met Tapperuse nooit meer betaalt dan de dagprijs (exclusief €0,75 transactiekosten). Dat maakt je huurfiets tappen® ook handig als je op pad gaat en van tevoren niet precies weet hoe lang je weg bent. Je betaalt tenslotte alleen voor je gebruik.

Met onze app ga je heel flexibel op pad. Lees meer over tappen®: per minuut betalen voor de tijd dat je ergens bent. Tap in, tap uit, tik af!

 

LEES HET VOLGENDE BERICHT
Interview Mieke Bartens, SWG
LEES HET VORIGE BERICHT
Voordeeluitje in de kerstvakantie