Overal tappen®, superflexibel op pad!

Door te tappen® betaal je per minuut, dus alleen voor de tijd dat je ergens bent, of de tijd dat je iets gebruikt. Als je niet zoveel tijd hebt, maar toch even iets leuks of ontspannends wilt doen, is tappen® ideaal. Misschien wil je iets ophalen met de fiets of auto, of heb je een vervoersmiddel nodig voor een speciaal uitje? De dagprijs betalen is met Tapperuse niet nodig. Je bezoekt flexibel en spontaan vrijetijdslocaties of gebruikt een product.

Bekijk hier alle locaties die je met Tapperuse bezoekt.

Sport & spel

Je wilt iets leuks ondernemen en tegelijk aan lichaamsbeweging doen, dan is sportief tappen® wat voor jou. Sport op jouw moment en betaal met onze app alleen voor de tijd dat je daadwerkelijk in beweging bent. Je hoeft geen abonnement af te sluiten of entree te betalen voor de hele dag.

Ga lekker skiën, snowboarden, schaatsen, klimmen of fietsen en alleen op het moment dat het jou uitkomt. Bekijk allerlei sportieve locaties die je met Tapperuse bezoekt of lees meer over de leuke Sport en Spel locaties in het blog Sportief tappen®: per minuut betalen voor sport en spel.

Pretpark

De drang naar adrenaline gaat weer kriebelen en de kinderen willen al maanden van die wildwaterbaan af of een nieuwe attractie in het pretpark ontdekken. Kunnen jullie het als gezin wel democratisch eens worden over de bestemming van het volgende familie-uitje? Met Tapperuse hoeft dat niet, want je kunt zelfs twee leuke locaties op een dag bezoeken. Misschien willen jullie een keer iets totaal nieuws doen? Kom dan tappen® in een pretpark!

In al deze scenario’s bezoek je een pretpark met Tapperuse:

1. Je hebt maar een paar uur tijd omdat je kinderen net van school komen
2. Je moet eerder naar huis vanwege acute misselijkheid of koorts
3. Je bent fan van maar één attractie
4. Het weer slaat ineens om
5. Je hebt simpelweg een korte spanningsboog

We hebben talloze leuke pretparken en recreatieparken in ons aanbod en elke week komen er meer locaties bij. Lees meer over het gebruik van de app in een pretpark in Tappen®: betaal per minuut in een pretpark.

Sauna

Je wilt lekker relaxen maar hebt maar eventjes de tijd, tappen® als je naar de sauna gaat is dan extra rustgevend. Je bezoekt een sauna op het moment dat het jou uitkomt en betaalt alleen voor de tijd dat je er daadwerkelijk bent. Zo hoef je niet meer entreekosten te betalen voor de hele dag, maar is er ineens altijd tijd om te chillen! Nog even een uurtje vrij na je werk of na het eten?

Tappen® bij de sauna is fijn op de volgende momenten:

1. Een kort bezoek voor of na werk
2. Je hebt een speciale voorkeur voor 1 type sauna
3. Je probeert graag nieuwe sauna’s uit
4. Je krijgt het (te) snel warm

In het aanbod van Tapperuse vind je verschillende sauna en wellnesslocaties waar je uit kunt kiezen. Of lees eerst het blog Tappen® : betaal per minuut in de sauna.

Huur een auto

Je hebt voor een korte periode een auto nodig, of wilt meer personen vervoeren dan je eigen auto aankan. Tappen® bij het huren van een auto is handig als je hem niet de hele dag gebruikt of nog niet weet hoe lang je de auto nodig hebt. Huur een auto op jouw moment en betaal alleen voor de tijd dat je daadwerkelijk het vervoersmiddel gebruikt.

Dit zijn momenten waarop het huren van een auto met Tapperuse superhandig is:

1. Je wilt kort wat ophalen of wegbrengen
2. Je verhuist naar een plek om de hoek
3. Voor een kinderfeestje heb je meer zitplekken nodig

Lees meer over auto’s huren met Tapperuse: Tappen®: huur een auto en betaal per minuut

Huur een fiets

Heb je voor een korte periode een fiets nodig of wil je de omgeving ontdekken? Tappen® bij het huren van een fiets is handig als je hem niet de hele dag gebruikt of nog niet weet hoe lang je de fiets nodig hebt. Huur een fiets op jouw moment en betaal alleen voor de tijd dat je daadwerkelijk het transportmiddel gebruikt.

Momenten die tappen® bij het huren van een fiets interessant maken:

1. Even iets ophalen of wegbrengen
2. Voor een korte periode fiets gebruiken
3. Je gaat makkelijk van A naar B

Lees meer over fietsen huren met Tapperuse: Tappen®: huur een fiets en betaal per minuut.

Goed om te weten: Mocht je huurfiets of -auto zo goed bevallen dat je toch de hele dag rondjes wilt rijden, dan is het goed om te weten dat je met Tapperuse nooit meer betaalt dan de dagprijs (exclusief €0,75 transactiekosten).

Pay per use betaalmethode

Parkeren per minuut is al helemaal ingeburgerd en ook in andere sectoren zien we dat consumenten steeds vaker alleen willen betalen voor dat wat ze afnemen. Met onze app introduceren wij ‘pay per use’ – de internationale trend waarbij consumenten alleen betalen voor hun daadwerkelijke gebruik – in de Nederlandse vrijetijdssector. De eenvoudige handeling, vergelijkbaar met in- en uitchecken in het ov of het starten en stoppen van parkeertransacties, noemen we ‘tappen®’.  Je loopt een locatie in en uit op jouw moment en betaalt achteraf via AfterPay.

Tappen® kan op steeds meer locaties

Steeds meer locaties sluiten zich aan bij Tapperuse, zodat je straks in heel Nederland je uitjes per minuut betaalt. Ook huur je op steeds meer plekken een product als een fiets of auto per minuut. Tappen® is supermakkelijk. Lees meer over Hoe Tapperuse werkt: Tap in, tap uit, tik af!

LEES HET VOLGENDE BERICHT
Tappen®: betaal per minuut in een pretpark
LEES HET VORIGE BERICHT
Hoe Tapperuse werkt? Tap in, tap uit, tik af!