Voordeeluitje met Tapperuse: haal alles uit je dag!

Met Tapperuse onderneem je de leukste activiteiten en maak je van elk bezoek een voordeeluitje, want je betaalt alleen voor de tijd dat je ergens bent. Misschien wil je voor die belangrijke werkafspraak nog even je hoofd leegmaken in de sportschool. Of wil kind 1 naar het dierenpark en kind 2 dolgraag naar het klimbos? Met Tapperuse is het allemaal mogelijk, zelfs op een dag.

Welke activiteit je ook wilt doen of wat voor uitje je ook wilt bezoeken, met Tapperuse heb je een geheel nieuwe betaalmethode voor handen. Je betaalt namelijk per minuut en onze app houdt automatisch bij hoe lang je ergens binnen bent. Je hoeft dus geen abonnement te nemen of dagticket te kopen. Met 1440 minuten per dag, kun je met Tapperuse letterlijk álles uit je dag halen.

Leuke dingen doen en per minuut betalen

Het kiezen van een leuke activiteit is altijd lastig. Door te tappen® hoef je gelukkig niet meer te kiezen, je combineert meerdere uitjes op een dag! En ook fijn: als je maar weinig tijd hebt, kun je toch voor of na je verplichtingen even sporten of iets leuks doen. Tappen® is op jouw moment eropuit en zelf bepalen hoeveel je wilt betalen aan entreekosten. Dan is vrij zijn echt vrij!

1. Voordeeluitje met het hele gezin

Het is zaterdag, dus een mooi moment om het het hele gezin eropuit te gaan. Alleen wil je zoon naar het klimbos en je dochter naar het dierenpark; de gulden middenweg is helaas ver te zoeken en een tranendal ligt in het verschiet. Dan kies je toch niet? Met Tapperuse ga je naar beide uitjes en betaal je ‘s ochtends voor het klimbos en ‘s middags voor het dierenpark.

2. Sport en Spel voor lichaam en geest

Op een leuke manier gezond blijven doe je met de verschillende Sport & Spel locaties als indoor-skiën, schaatsen en klimmen. Nog leuker is dat je alleen gaat op het moment dat het jou uitkomt. Met Tapperuse test je in de ochtend de benen op de schaatsbaan en roetsj je in de middag met je partner de skibaan af. Daarna is het welverdiende après ski-moment!

3. Sauna & Wellness voor ultieme ontspanning

Tapperuse heeft meer dan 20 Sauna & Wellness locaties om even helemaal tot rust te komen. Voor het werk even ontstressen met een Hamam of samen met je partner in de avond naar de meditatie-grot. Door te tappen® betaal je alleen voor die ene ontspannende behandeling of dat korte bezoekje aan de sauna.

4. Huur een fiets of auto voor korte tijd

Je organiseert een kinderfeestje, gaat verhuizen of je wilt een Marktplaats-aankoop ophalen: allemaal momenten waarop je tijdelijk meer bagage- of zitruimte kunt gebruiken. Regel een auto of fiets en betaal alleen voor de periode dat je het vervoermiddel daadwerkelijk gebruikt.

Voordeeluitjes met kinderen: het hele jaar door!

In de winter met -5 graden naar het buitenzwembad is misschien niet zo’n goed idee. Maar er zijn genoeg leuke locaties die je met Tapperuse kunt bezoeken als de temperaturen flink dalen. Of je nou een Voordeeluitje in de kerstvakantie wilt ondernemen of inspiratie komt opdoen voor een Voordeeluitje in de herfstvakantie, tappen® doe je het hele jaar door. Het is leuk en eenvoudig en je betaalt alleen voor de tijd dat je ergens bent.

Eropuit in de winter?

1. Is het niet al te mooi weer en heb je de bioscoop al uitgespeeld? Er is genoeg te beleven in de winter, ook bij jou in de buurt! Een aantal tips:
2. Kinderen genieten toch wel, weer of geen weer. Een speurtocht in het bos altijd een denderend succes, want je bent beschut onder de bomen. Het is gratis, gezond en leuk voor elk moment van het jaar!
3. Je kunt ook eens een indoor speelparadijs bezoeken: veelzijdig en leuk op elk moment van de dag.
Kinderen en vliegtuigen zijn altijd een succes, ga een keer vliegtuigspotten: gratis, avontuurlijk en indrukwekkend!
4. Van de piste af roetsjen of schaatsen is een garantie voor succes, bezoek met de kids dus zeker eens een schaatshal of indoor ski- en snowboardhal.
5. De uitspraak ‘Ik zeg niet wat we gaan doen, maar neem je zwemkleding mee’ is niet voor niks een alom bekende uitspraak: neem de kinderen mee naar een zwembad of zwemparadijs!

Lees het hele blog Winter! Voordeeluitje met de kinderen voor voldoende inspiratie.

Eropuit in de zomer?

Het kwik komt al een paar dagen boven de 25 graden uit en morgen wil je iets leuks met de kinderen doen. Het is niet zo verstandig met volle zon een buitenschaatsbaan op te zoeken. Wat je wel kunt doen in de zomer?

1. Bezoek eens een indoor skibaan. Superleuk om te doen en het is ook nog lekker koel op een zomerdag.
2. Zwemmen is altijd een succes, met een mooie dag zwem je het liefst in een buitenbad, heerlijk! Naderhand een lekker frietje of ijsje om de dag helemaal compleet te maken:)
3. Als je wilt bewegen en op zoek bent naar avontuur, dan is een bezoek aan een klimbos zeer de moeite waard.
4. Elk kind springt een gat in de lucht bij het horen van het woord pretpark. Een bezoek aan een pretpark, groot of klein: het is een ervaring die ze niet snel zullen vergeten.
5. Dieren zijn onze beste vrienden, zeker van kinderen. Er is geen kind die vroeger niet een kat of hond wilde. Ga dus ook zeker een keer langs een dierenpark voor een onvergetelijk voordeeluitje.

Alleen een paar uurtjes op pad? Met Tapperuse hoef je geen dagtickets te kopen, want de dag loopt toch altijd anders dan gepland. Die kleintjes zijn immers zo veranderlijk als het weer!

Voordeeluitje met een groep

Onderneem leuke uitjes en betaal alleen voor de tijd dat je met elkaar doorbrengt. Tappen® voor een groep is heel eenvoudig. Als jij onze app hebt gedownload en een account hebt aangemaakt, neem je eenvoudig mensen mee op jouw account (maximaal 6 personen). Jij betaalt dan de rekening. Lees de uitgebreide uitleg in Hoe het werkt: voordeeluitje met een groep.

Tappen® kan op steeds meer locaties

Steeds meer locaties sluiten zich aan bij Tapperuse, zodat je straks in heel Nederland je uitjes per minuut betaalt. Ook huur je op steeds meer plekken een product als een fiets of auto en betaal je alleen voor de tijd dat je het vervoersmiddel gebruikt. Tappen® is supermakkelijk.

Alles uit je dag halen? Tap in, tap uit, tik af.

Download voor iOS Download voor Android

 

 

LEES HET VOLGENDE BERICHT
Betaal voor gebruik bij Wunderland Kalkar
LEES HET VORIGE BERICHT
Hoe het werkt: voordeeluitje met een groep