Winter! Voordeeluitje met de kinderen

Weekend: tijd voor een leuk voordeeluitje met de kinderen! Helaas geeft Piet Paulusma het weer een 4, en is de voorspelling op je weerapp niet veel beter. Om te voorkomen dat de dag in de soep loopt, kun je maar beter inzetten op een binnenactiviteit. Hebben jullie de bioscoop al uitgespeeld en speelt er niets leuks in het theater? Gelukkig is er genoeg anders te beleven! De kinderen genieten toch wel, weer of geen weer. Hebben jullie al een winters voordeeluitje in gedachten? Ter inspiratie 5 ideeën!

1. Speurtocht in het bos

Geen voordeeluitje maar een gratis uitje: het bos! Geweldig in de winter! Als het regent, ben je er enigszins beschut en als het koud is, moet je extra veel bewegen. Een geweldige activiteit om samen met je kinderen (en hun neefjes/nichtjes/vriendjes of vriendinnetjes) te doen, is natuurlijk een speurtocht. Je kunt de route markeren met stukjes crèpepapier of lint die je aan takjes en paaltjes bindt. Geef de kinderen leuke opdrachten via briefjes. Laat ze met denneappels hun naam schrijven, verstop hier en daar een schat en vergeet niet een drankje voor jezelf in te graven. Of eindig bij dat gezellige restaurant voor een lunch met het hele gezin.

2. Indoor speelparadijs

Spelen in de regen is niet lang leuk, dus als de buien maar blijven komen, is de speeltuin geen optie. En soms kun je de kinderen nog zo goed aankleden, maar is het gewoon te koud om naar buiten te gaan. Gelukkig vind je overal in Nederland leuke overdekte speelparadijzen en speelkastelen, waar de kleintjes maximaal kunnen ravotten. Ook kun je naar een klimhal met de kleintjes, of bowlingbaan. Sommige speellocaties hebben een binnen- en buitenterrein, zodat je wel naar buiten kunt als het zonnetje doorbreekt. Een indoor speelparadijs is ook te gek voor een kinderfeestje! Wist je dat je met Tapperuse tot 6 kinderen meeneemt? Je uitje wordt automatisch een voordeeluitje, want je betaalt alleen voor de tijd dat jullie er zijn.

3. Vliegtuig spotten!

Als jouw kids geïnteresseerd zijn in vliegtuigen, is vliegtuig spotten een van de leukste en voordeligste uitjes die er zijn. In de zomer zou je bijvoorbeeld naar de Polderbaan of Buitenveldertbaan kunnen gaan, maar ook binnen is er op Schiphol genoeg te beleven! De luchthaven is ideaal bereikbaar met de trein, en rondlopen op de luchthaven is superspannend. Bezoek bijvoorbeeld het Panoramadeck. Daar kun je overdekt vliegtuigen (en haastige reizigers) spotten. Woon je niet in de buurt van Schiphol? Kijk op Vliegtuigspotter voor een mooie plek bij een regulier vliegveld in je buurt. En spotten maar!

4. Schaatshal of indoor ski- of snowboardhal

Een van de leukste voordeeluitjes: de indoor ski- of snowboardhal. Want wat is er leuker dan ravotten in de sneeuw, terwijl het buiten regent? Veel ski- en snowboardhallen bieden proeflessen aan voor zowel kinderen als volwassenen, zodat jullie lekker samen van de berg afroetsjen. Een ideale voorbereiding voor de wintersport, maar ook een groot succes als eenmalig uitje in het weekend. Boarden, skiën, sleeën of tuben? Of ze nu op hun billen de berg afgaan of jou hun skills laten zien, sneeuw heeft een magische werking op de kleintjes. Slaat de vermoeidheid of kou toe en veranderen de blije gezichtjes in pruillipjes! Geen probleem, met Tapperuse betalen jullie alleen voor de tijd dat jullie er zijn.

5. Zwembad of zwemparadijs

Om naar een zwembad of zwemparadijs te gaan, hebben we geen hoog weercijfer nodig. En ook niet per se een diploma. Er is voor ieder wat wils op zwembadgebied: pierenbaden voor de kleintjes, recreatiebaden met glijbanen, zwemparadijzen met attracties, gethematiseerde zwembaden en spannende wildwaterbanen. En voor papa of mama is er vast een lekker warm bubbelbad, van waaruit je het hele tafereel kunt aanschouwen (als ze wel een diploma hebben dan). Veel binnenzwembaden hebben speciale activiteiten voor kinderen, zoals discozwemmen. Met Tapperuse is elk bezoek aan een zwembad een voordeeluitje, want je betaalt alleen voor de tijd dat je er bent.

Alleen een paar uurtjes op pad?

Met Tapperuse hoef je geen dagtickets te kopen, want de dag loopt toch altijd anders dan gepland. Die kleintjes zijn immers zo veranderlijk als het weer! Bezoek spontaan een toffe binnenlocatie en blijf zolang het leuk is. Is dat maar kort? Niet erg, met onze app ben je superflexibel. 

Haal alles uit je dag met Tapperuse! Een uitje wordt al snel een voordeeluitje, want je betaalt per minuut voor de tijd dat je ergens bent. Tap in, tap uit, tik af.

LEES HET VOLGENDE BERICHT
Betaal per minuut in Vogelpark Avifauna
LEES HET VORIGE BERICHT
Uit met kinderen – Voorkom een fiasco!