Download de Tapperuse app!

Als je eenmaal hebt getapt wil je niet meer anders. De app is easy to use en waarom zou je betalen voor iets dat je niet gebruikt? Ff naar de dierentuin? Ff naar de sauna om de hoek? Ff een busje huren? Met Tapperuse betaal je per minuut en nooit meer dan de kassaprijs.

Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut. Wil je tappen eerst een keertje proberen en intappen bij onze fictieve locatie Tapperuse Land? Hier lees je hoe dat werkt.

 

Download voor iOS Download voor Android

Per minuut betalen

Als je houdt van vrijheid en gemak, is Tapperuse iets voor jou. Je gebruikt de app om allerlei leuke dingen te doen, ook als je maar een uurtje de tijd hebt. In het overzicht zie je per locatie de prijs per minuut. Je betaalt achteraf en alleen voor de minuten dat je binnen bent geweest. Zo heb je zelf invloed op je entreekosten.

Vrij om te komen en gaan

Doordat je geen dagkaart hoeft te kopen, kun je heel vrijblijvend een leuke locatie bezoeken. En net zo makkelijk weer vertrekken. Dat is fijn als je kleine kinderen hebt die nog slapen tussen de middag. Of als het plotseling niet meer stopt met regenen. Je kunt spontaan iets nieuws proberen of zelfs twee uitjes op één dag plannen.

Laat je inspireren

In de app vind je een overzicht met allerlei leuke locatiesDenk aan sauna’s, pretparken en kinderspeelparadijzen. Van elk uitje zie je de prijs per minuut. Via berichten kunnen we je op de hoogte houden van je favoriete activiteiten. Welke locatie je ook bezoekt, tappen® met onze app werkt overal hetzelfde. Je tapt in als je er bent, tapt uit als je weer gaat en tikt af via AfterPay.

Betaal alleen voor de tijd dat je ergens bent

Je gebruikt Tapperuse als je leuke dingen wilt doen in je vrije tijd, zonder verplichting. Met de app zit je niet vast aan de prijs voor een dag of dagdeel. Regent het te hard om in een pretpark of dierentuin te blijven, of zijn de

kinderen moe? Met Tapperuse voel je je vrij om te komen en gaan. Je betaalt achteraf en alleen voor de tijd dat je er was.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt tappen®?

Tappen®

Allereerst: eenvoudig en zonder verplichtingen! Je betaalt alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je hebt geen pas of tickets nodig, want tappen® doe je met je smartphone. Je downloadt eenvoudig de app en vult daarin je gebruikersprofiel in. Zodra je dat hebt gedaan, gebruik je de app bij onze aangesloten locaties. Je start de tijd wanneer je ergens binnenloopt (tap in) en stopt de tijd als je weer vertrekt (tap uit). De factuur ontvang je achteraf in je e-mail. Je betaalt eenvoudig via AfterPay (tik af).

Hoe word ik klant?

Tappen®

Snel en eenvoudig! Download eerst de Tapperuse app in de App Store van Apple of in Google Play‎. Bij het openen van de app registreer je je eenmalig, en vul je je gebruikersprofiel in: je NAW-gegevens, mobiele telefoonnummer, e-mailadres en geboortedatum. Betaalgegevens hebben we niet van je nodig, je betaalt zelf eenvoudig achteraf via AfterPay. Vergeet na registratie niet de locatiegegevens aan te zetten in je smartphone, anders kun je niet tappen®. Je bent nu klaar om superflexibel op pad te gaan!

Waar kan ik tappen®?

Tappen®

Tappen® doe je bij alle locaties die bij ons zijn aangesloten. Denk aan een pretpark, kinderspeelparadijs, sauna of zwembad. In onze app vind je alle locaties. Zit jouw lievelingsuitje er niet bij? Laat ons hier weten waar je graag met Tapperuse heen zou willen.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!