Tappen® in jouw bedrijf

Tijden veranderen, de moderne mens besteed haar tijd graag flexibel en houdt niet van verplichtingen. Dat vraagt om een ander verdienmodel: pay per use. Met de Tapperuse app tappen® mensen in als ze komen, en uit als ze gaan, ze betalen alleen voor de tijd dat ze geweest zijn.

Dit maakt je locatie aantrekkelijk voor lokale bezoekers die eventjes willen gaan maar nu wegblijven omdat ze voor de hele dag moeten betalen. Tappen® levert blije bezoekers op die vaker terugkomen. En dit zorgt voor meer omzet en marge. Klaar voor de winst?

 

Registreer je locatie voor Tapperuse

Daarom Tapperuse!

  • Additionele doelgroep
  • Bezoekersspreiding (dynamic pricing)
  • Hogere Customer Lifetime Value
  • Gegarandeerde uitbetaling via AfterPay
  • Hogere klanttevredenheid

Case: Tapperuse bij Select Wellness Group

Moderne betaalmethode

Met Tapperuse betalen je gebruikers of bezoekers per minuut en alleen voor de tijd dat ze op je locatie zijn of je product gebruiken. Het maakt je onderneming toegankelijk voor de moderne consument, die flexibel wil zijn in de besteding van tijd en geld. Door spontaan en vrijblijvend bezoek/gebruik te stimuleren, trek je nieuwe klanten aan en verhoog je de klanttevredenheid.

 

Hogere omzet per bezoeker

Onze app is bijvoorbeeld ideaal voor jonge gezinnen, die hun leuke uitjes maar moeilijk kunnen plannen. Het kopen van een dagkaart bij een attractiepark of klimbos kan een drempel zijn om een paar uurtjes te gaan. Met Tapperuse kunnen ze ook kort of spontaan langskomen. Ze geven meer uit op de locatie omdat ze hun bezoek niet hebben voorbereid én je ziet ze vaker terug.

Pay per use businessmodel

Je hoeft niets te investeren om Tapperuse te gebruiken. We hanteren een pay per use businessmodel. Je betaalt een percentage van de omzet die je draait met Tapperuse, maar pas als er daadwerkelijk transacties plaatsvinden via onze app. Je klanten betalen ons eenmalig €0,75 aan transactiekosten ongeacht het aantal personen en nooit meer dan de kassaprijs.

Uitbetaling is gegarandeerd

Tapperuse is geen kortingsapp, het is een app waarmee je je klanten zelf laat bepalen hoeveel ze willen uitgeven aan (entree)kosten doordat ze op elk moment kunnen uittappen. Gebruikers en bezoekers betalen achteraf via AfterPay of Tikkie, waarbij uitbetaling aan de onderneming altijd is gegarandeerd. In- en uittappen is gekoppeld aan de gps-zone van je locatie.

Uitgelichte functies

VERHOOG JE OMZET
Actief in de vrijetijdssector? Met Tapperuse bereik je een nieuw publiek: bezoekers die voor de dagprijs niet waren gekomen. Denk aan jonge gezinnen die maar even kunnen blijven, of je locatie vrijblijvend willen proberen. Per minuut betalen stimuleert kort en spontaan bezoek.

STIMULEER KORT GEBRUIK
Laat je klanten per minuut betalen en stimuleer ook kort of spontaan gebruik. Doordat je de drempel van een dagprijs wegneemt, zul je zien dat mensen bijvoorbeeld sneller geneigd zijn een fiets of auto te huren. En dit ook vaker even doen.

AANTREKKELIJKE PRESENTATIE
We presenteren alle locaties aantrekkelijk in de app. Omdat onze gebruikers alleen betalen voor hun gebruik en gewend zijn aan ons betaalgemak, is de stap klein om jouw locatie te ontdekken of product te huren. Maak hun ervaring plezierig en je ziet ze vaker terug!

SPREID JE BEZOEK/GEBRUIK
In de app kun je de prijs per minuut laten variëren op basis van de drukte, het weer of andere factoren (optioneel). Onze gebruikers zien altijd de realtime prijs per minuut, waardoor je piekmomenten afnemen en het op rustige momenten juist wat drukker wordt.

VRIJHEID EN BETAALGEMAK
Tapperuse gebruikers betalen achteraf, per minuut en alleen voor de tijd dat ze op je locatie zijn, of je product gebruiken. Die betaalmethode biedt veel vrijheid en gemak. Het maakt je onderneming gastvrij en aantrekkelijk voor de consument die graag flexibel is.

EFFECTIEVE MARKETINGTOOL
Via onze app houden we bezoekers op de hoogte van hun favoriete locaties en activiteiten. Een voor jou interessante groep, gebaseerd op woonplaats, leeftijd en/of voorkeuren, benader je snel en persoonlijk via e-mail of pushberichten.

Uitlegvideo - Binnen 2 weken staat je locatie live in onze app

Veelgestelde vragen

Gaat Tapperuse niet ten koste van mijn vaste bezoekers?

Over Tapperuse

Nee, want met deze dienst spreek je juist een nieuw publiek aan. Een publiek dat anders wellicht helemaal niet naar je locatie was gekomen. Dat zit zo: jouw bezoekers betalen nu een vaste prijs voor dag of dagdeel, óf moeten een abonnement nemen en zich voor langere tijd aan je locatie verbinden.

Maar de doelgroep waar Tapperuse zich op richt, wil nergens aan vastzitten. Niet aan een dagkaart, niet aan een abonnement. Denk aan mensen die vrijblijvend iets nieuws willen proberen of nog niet weten hoelang ze willen blijven. Of jonge gezinnen die maar kort kunnen blijven omdat de kinderen nog slapen overdag. Mensen met een kleine portemonnee, die zich op deze manier wel een bezoekje aan jouw locatie kunnen veroorloven.

Voor deze doelgroep is een kaart voor een dag of dagdeel een drempel om een locatie te bezoeken. Met onze app betalen ze alleen voor de tijd dat ze bij je binnen zijn. Zo stimuleert Tapperuse korte en spontane bezoekjes. Een leuke bijkomstigheid: we zien dat deze bezoekers op je locatie meer uitgeven aan consumpties, omdat ze hun bezoek niet hebben voorbereid. Ook zien we dat bezoekers vaker een herhaalbezoek brengen aan locaties.

Hoe registreer ik mijn onderneming voor Tapperuse?

Over Tapperuse

Leuk dat je geïnteresseerd bent! Je kunt je onderneming hier direct registreren. Na het invoeren van je gegevens nemen wij contact met je op.

Hoe verlopen betalingen via Tapperuse?

Betalen

Tapperuse werkt samen met AfterPay, een online betaalomgeving die betalingen achteraf faciliteert. Een klant die Tapperuse heeft gebruikt bij jouw locatie ontvangt een e-mail van AfterPay met de factuur. Vervolgens maakt hij of zij het geld eenvoudig over via AfterPay. Onder AfterPay vallen diverse online betaalmogelijkheden waaronder iDeal. Het grote voordeel van achteraf betalen is dat de kassa overbodig wordt. Consumenten hebben geen geld, pasjes of tickets meer nodig hebben als ze een locatie bezoeken. Ze lopen in en uit met hun mobiel, waarbij ze bij de entree alleen een barcode laten scannen. Tapperuse verlaagt zo de drempel om jouw locatie te ontdekken of kort te bezoeken.

Meld je locatie aan!

Maak per minuut betalen mogelijk en word een aantrekkelijk uitje voor vele nieuwe bezoekers. Met Tapperuse geef je iedereen de vrijheid om je locatie ook kort of spontaan te bezoeken. Het levert blijere bezoekers op die vaker terugkomen en meer uitgeven. Klaar voor de winst?

Mijn locatie aanmelden

Nieuwsbrief bedrijven

Als bedrijf up-to-date blijven over Tapperuse? We houden je graag op de hoogte van de nieuwste opties binnen onze portal én berichten je over andere interessante ontwikkelingen.