Tapperuse Land

Probeer de Tapperuse app uit

Download de app en ervaar zelf hoe makkelijk tappen® werkt. We hebben in de app de fictieve locatie Tapperuse Land voor je gemaakt, zodat je (gratis) kunt ervaren hoe een bezoekje met de Tapperuse app werkt. Hoe tap je in en uit? En hoe voeg je extra personen toe? Probeer het maar! Zo vaak als je wilt. Vanuit je luie stoel. Zonder te betalen.

 

Download voor iOS Download voor Android

Zo probeer je Tapperuse

  1. Open de Tapperuse app vanuit je luie stoel
  2. Scroll naar beneden en klik op Tapperuse Land
  3. Je ziet de locatiepagina zoals deze er normaal ook uit ziet incl. tarieven maar wees gerust, hier intappen kost je niets
  4. Kies het aantal personen en klik op Controleer de prijs
  5. Je ziet een overzicht en klikt op Tap in
  6. Bij een echte Tapperuse locatie laat je nu je barcode zien
  7. Klik op Tap uit en bevestig dit
  8. In het overzicht vind je de kosten en de duur terug

Waar kan ik tappen® in het echt?

Je kunt tappen® bij alle leuke locaties die bij ons zijn aangesloten. Denk aan een pretpark, kinderspeelparadijs of sauna voor een uitje met het hele gezin. Of gebruik de app voor je eigen work-out, bijvoorbeeld bij de ijsbaan of in het zwembad.

Bekijk alle leuke locaties!

 

 

Download de app!

 

 

Download voor iOS Download voor Android

Hoe werkt Tapperuse?

Handig

Family time!

Met het hele gezin op pad? Bij een bezoek aan een locatie maak je eenvoudig tickets aan voor je kinderen. In één klik tap je het hele gezelschap in. Handig toch?

Tap uit via gps

Als je een locatie verlaat, ziet de app dat automatisch via gps. Je hoeft dit alleen nog maar te bevestigen door op ‘Ja, tap uit’ te klikken.

Prijs per minuut

Van elke locatie zie je de realtime prijs per minuut, want je betaalt alleen voor de tijd dat je er bent. Zo heb je zelf invloed op je entreekosten.

Tik af via AfterPay

Met Tapperuse hoef je niet van tevoren een ticket te kopen of abonnement te nemen. Je betaalt elk bezoek achteraf, in een paar klikken via AfterPay.

Inspiratie opdoen!

Benieuwd wat er te doen is tijdens een citytrip of in je eigen omgeving? In de app zie je alle leuke locaties die je spontaan en vrijblijvend kunt bezoeken.

Contact

Stuur je vraag of opmerking via e-mail

Benader ons via WhatsApp op 097013262472

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!