Hoe kunnen we je helpen?

Betalen

Betalen

Over Tapperuse

Over Tapperuse

Het beheerportal

Het beheerportal

Veelgestelde vragen

Hoe registreer ik mijn onderneming voor Tapperuse?

Over Tapperuse

Leuk dat je geïnteresseerd bent! Je kunt je onderneming hier direct registreren. Na het invoeren van je gegevens nemen wij contact met je op.

Hoe verlopen betalingen via Tapperuse?

Betalen

Tapperuse werkt samen met AfterPay, een online betaalomgeving die betalingen achteraf faciliteert. Een klant die Tapperuse heeft gebruikt bij jouw locatie ontvangt een e-mail van AfterPay met de factuur. Vervolgens maakt hij of zij het geld eenvoudig over via AfterPay. Onder AfterPay vallen diverse online betaalmogelijkheden waaronder iDeal. Het grote voordeel van achteraf betalen is dat de kassa overbodig wordt. Consumenten hebben geen geld, pasjes of tickets meer nodig hebben als ze een locatie bezoeken. Ze lopen in en uit met hun mobiel, waarbij ze bij de entree alleen een barcode laten scannen. Tapperuse verlaagt zo de drempel om jouw locatie te ontdekken of kort te bezoeken.

Maar als bezoekers maar kort komen, gaat dat dan niet ten koste van mijn omzet?

Over Tapperuse

Integendeel. Met Tapperuse wordt je locatie een aantrekkelijke optie voor een nieuw publiek: consumenten die een kaart voor een dag of dagdeel een drempel vinden, omdat ze je locatie kort of spontaan willen bezoeken. Deze klanten zouden anders wellicht helemaal niet zijn gekomen.

En misschien blijven ze niet de hele dag, maar met Tapperuse is de drempel om vaker terug te komen een stuk lager. Het gemak van in- en uitlopen zonder af te rekenen draagt daar nog eens extra aan bij. Wat we ook zien in de cijfers, is dat mensen die op deze manier naar een pretpark, kinderboerderij of speeltuin gaan, meer uitgeven op de locatie zelf. Dat komt omdat hun bezoek een spontaner karakter heeft en ze het dus niet hebben voorbereid. Eigen gesmeerde broodjes maken dus al snel plaats voor een lunch met drankjes in het café. En kortere bezoeken zorgen vaker voor herhaalbezoek, een bijkomend voordeel.

Contact voor bedrijven

Zit je antwoord hier al tussen?

VEELGESTELDE VRAGEN

Stuur je vraag of opmerking via e-mail

STUUR EEN E-MAIL

Kan ik jullie bellen?

JAZEKER! TIJDENS KANTOORTIJDEN: 0850640437

Meld je locatie aan!

Maak per minuut betalen mogelijk en word een aantrekkelijk uitje voor vele nieuwe bezoekers. Met Tapperuse geef je iedereen de vrijheid om je locatie ook kort of spontaan te bezoeken. Het levert blijere bezoekers op die vaker terugkomen en meer uitgeven. Klaar voor de winst?

Mijn locatie aanmelden

Nieuwsbrief bedrijven

Als bedrijf up-to-date blijven over Tapperuse? We houden je graag op de hoogte van de nieuwste opties binnen onze portal én berichten je over andere interessante ontwikkelingen.