Hoe kunnen we je helpen?

Tappen®

Tappen®

Meer over betalen

Meer over betalen

Gebruik van de app

Gebruik van de app

Meer over Tapperuse

Meer over Tapperuse

Veelgestelde vragen

Hoe download ik de app?

Gebruik van de app

Snel en eenvoudig! Download de app via de Apple Store voor iPhone of Play Store voor Android. Zodra je bent ingelogd gebruik je de app bij onze aangesloten locaties en kan de pret beginnen!

Hoe word ik klant?

Tappen®

Snel en eenvoudig! Download eerst de Tapperuse app in de App Store van Apple of in Google Play‎. Bij het openen van de app registreer je je eenmalig. Vul je naw-gegevens, mobiele telefoonnummer, e-mailadres en geboortedatum in. Betaalgegevens hebben we niet nodig, je betaalt zelf eenvoudig achteraf via AfterPay. Vergeet na registratie niet de locatiegegevens aan te zetten in je smartphone. Je bent nu klaar om superflexibel op pad te gaan!

Hoe tap ik in- en uit?

Tappen®

Selecteer in de app wat voor leuks je wilt doen. Je tapt in als je je bij de locatie bevindt. Je toont de app met lopende transactie aan de medewerker. Bij sommige locaties  verschijnt er een  barcode in de app, die je laat scannen bij de ingang van de locatie.  Om uit te tappen®, moet je je buiten de locatie bevinden. Klik in het scherm van de lopende transactie op uittappen en bevestig. Je rekent je bezoek dus niet af bij de locatie; de factuur ontvang je achteraf in je mail. Je betaalt eenvoudig via AfterPay.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!