Hoe kunnen we je helpen?

Tappen

Tappen

Meer over betalen

Meer over betalen

Gebruik van de app

Gebruik van de app

Meer over Tapperuse

Meer over Tapperuse

Veelgestelde vragen

Hoe download ik de app?

Gebruik van de app

Snel en eenvoudig! Download de app via de Apple Store voor iPhone of Play Store voor Android. Zodra je je hebt geregistreerd (eenmalig), gebruik je de app bij onze aangesloten locaties en kan de pret beginnen!

Hoe word ik klant?

Tappen

Snel en eenvoudig! Download eerst de Tapperuse app in je App- of Playstore. Bij het opstarten van de app, registreer je je eenmalig. Vul je naw-gegevens, mobiele nummer, e-mail en geboortedatum in. Betaalgegevens hebben we niet van je nodig, je betaalt zelf eenvoudig achteraf via AfterPay. Vergeet na registratie niet je gps aan te zetten. Je bent nu klaar om superflexibel op pad te gaan!

Hoe tap ik in- en uit?

Tappen

Selecteer in de app wat voor leuks je wilt doen. Je kunt intappen als je je binnen de gps-zone van de locatie bevindt. Je krijgt dan automatisch een ticket met barcode te zien, die je laat scannen bij de ingang van de locatie. Vanaf dat moment ben je ingetapt. Om uit te tappen, moet je je buiten de gps-zone van de locatie bevinden. Klik op de lopende transactie, selecteer de personen die je wilt uittappen en bevestig. Je rekent je bezoek dus niet af bij de locatie; de factuur ontvang je achteraf in je mail. Je betaalt eenvoudig via AfterPay.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!