Hoe kunnen we je helpen?

Tappen®

Tappen®

Meer over betalen

Meer over betalen

Gebruik van de app

Gebruik van de app

Meer over Tapperuse

Meer over Tapperuse

Veelgestelde vragen

Hoe download ik de app?

Gebruik van de app

Snel en eenvoudig! Download de app via de App Store voor iPhone of de Play Store voor Android. Zodra je bent ingelogd, kan de pret beginnen en kun je de app gebruiken bij onze aangesloten locaties.

Hoe word ik klant?

Tappen®

Snel en eenvoudig! Download eerst de Tapperuse app in de App Store van Apple of in Google Play‎. Bij het openen van de app registreer je je eenmalig, en vul je je gebruikersprofiel in: je NAW-gegevens, mobiele telefoonnummer, e-mailadres en geboortedatum. Betaalgegevens hebben we niet van je nodig, je betaalt zelf eenvoudig achteraf via AfterPay. Vergeet na registratie niet de locatiegegevens aan te zetten in je smartphone, anders kun je niet tappen®. Je bent nu klaar om superflexibel op pad te gaan!

Hoe tap ik in- en uit?

Tappen®

Selecteer in de app wat voor leuks je wilt doen. Je tapt in als je je bij de locatie bevindt. Je toont de app met lopende transactie aan de medewerker. Bij sommige locaties  verschijnt er een barcode of QR-core in de app, die je laat scannen bij de ingang van de locatie. Om uit te tappen®, moet je je buiten de locatie bevinden. Klik in het scherm van de lopende transactie op uittappen en bevestig. Het kan zijn dat je bij een locatie bent geweest die jou uittapt, in plaats van dat jij het zelf doet. Je ziet dan op je scherm de melding dat je even langs een medewerkeer aan de receptie/kassa kunt lopen, en die regelt het dan meteen voor je.

Je rekent je bezoek dus niet af bij de locatie; de factuur ontvang je achteraf in je mail. Je betaalt eenvoudig via AfterPay.

Download snel de Tapperuse app!

Met Tapperuse betaal je alleen voor de tijd dat je ergens bent. Je gebruikt de app bij de sauna om de hoek of de favoriete binnenspeeltuin van de kinderen. Download de app en ontdek alle leuke locaties. Je ziet direct de realtime prijs per minuut!

Download voor iOS Download voor Android

Nieuwsbrief ontvangen?

Altijd weten wat er te doen is op je favoriete locaties? Als eerste op bezoek bij dat pasgeboren olifantje in de dierentuin? Schrijf je in voor de Tapperuse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte!